BITGELD

dinsdag 2 juni 2015

BITGOLD

Wat is BitGold voor een dienstverlening?

bitgold
BitGold is een fintech bedrijf die werkt aan een betalingssysteem voor goud. In beginsel is het zeer eenvoudig te begrijpen wanneer je het met Paypal vergelijkt. BitGold wil uitgroeien tot financiƫle dienstverlener zoals PayPal, maar in de plaats van geld zal het betalingssysteem volledig op echt fysiek goud zijn gebaseerd die over verschillende locaties in de wereld beveiligd en verzekerd staat opgeslagen. Ik zal kort even een aantal sterke punten aangeven:
  • De opslag van je goud in Hong Kong, Singapore, Zurich of Toronto is volledig gratis en beveiligd! Kost je niks om je goud netjes buiten Europa op te slaan.
  • Het verrichten van goud transacties tussen Bitgold leden is gratis en onmiddelijk!
  • Het kopen van goud is goedkoop en kan in zeer kleine bedragen plaatsvinden. 
  • Het handhaven en openen van een BitGold account is gratis. 
  • Bitgold heeft een eigen rapporteringssysteem en een invoice systeem waarmee je rekeningen kunt sturen naar derden om je in goud te laten betalen. 
  • Je kunt ook met goud betalen in de winkel dankzij een speciale Bitgold goud debit card.
Deze sterke punten doen je watertanden niet waar? Dankzij Bitgold kun je jezelf op een goudstandaard zetten. Hier kun je de CEO van Bitgold zelf aan het woord horen:

BitGold is geen klein bedrijfje zonder veel geld. Nee, vele grote investeerders en edelmetaal specialisten zijn betrokken bij het uitbouwen van BitGold zoals o.a. Sandstorm Gold en Sprott Investment. Een belangrijke recente stap is de overname van GoldMoney van James Turk. James Turk treedt toe tot het bestuur van BitGold. James Turk is een beroemde analyst, enterpreneur en gold bug! Hieronder kun je James Turk en ook Eric Sprott (aandeelhouder Bitgold) aan het woord horen:


BitGold is een prachtige oplossing voor iedereen die graag een gedeelte van zijn vermogen veilig in goud wil parkeren buiten de grenzen van de Europese Unie en goud wil gebruiken als een betalingsmiddel, als echt gezond geld!

Voor meer informatie:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten