BITGELD

dinsdag 9 juni 2015

BITREFILLWat is Bitrefill?

Bitrefill is een fintech initiatief waarbij je met bitcoins onmiddelijk mobiel tegoed kan versturen over de hele wereld. Je kunt snel en super goedkoop zonder extra bijkomende kosten tegoeden sturen naar prepaid mobieltjes in meer dan 127 landen waar Bitrefill wordt ondersteund door meer dan 500 mobiele dienstverleners. 

bitrefill
Dit is een zeer goede manier om geld te versturen naar mensen in vooral arme landen die geen bankrekening hebben en afhankelijk zijn van traditionele money transfer-diensten. Deze brengen vaak meer dan 10 % transactiekosten in rekening. Bitrefill maakt hier een einde aan. Voor een fractie van de kosten kun je nu geld versturen naar een mobiele telefoon. Dit is een belangrijke innovatieve fintech oplossing met behulp van bitcoins in het belang van vooral de vele mensen in de derde wereld die op deze manier goedkoop over grenzen heen snel geld willen versturen in de vorm van een mobiel tegoed.

Samenwerking Bitrefill & Clevercoin in Nederland


Bitrefill clevercoin
Bitrefill heeft een inftrastructuur ontwikkeld waarbij het mogelijk is om mobiel tegoed op te laden via Bitcoin. In Nederland heeft CleverCoin een technische samenwerking met Bitrefill. De Bitrefill optie is in elke CleverCoin account ingebouwd geworden. Het enige wat je hoeft te doen is het telefoonnummer te checken, het bedrag te kiezen wat je wilt gaan opladen en ervoor zorgen dat je genoeg bitcoins op je CleverCoin account hebt. Het grootste voordeel is dat je bij Clevercoin er geen extra kosten voor betaald! CleverCoin is de beste Nederlandse bitcoinbeurs. Bitcoins kopen bij CleverCoin is een slimme zet. Voor meer informatie: CleverCoin Review.

Voor meer informatie:

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten