BITGELD

dinsdag 2 juni 2015

BITRESERVE

Wat is er bijzonder met Bitreserve?


Bitreserve is een bijzondere fintech bedrijf in London dat een betalingsplatform heeft ontwikkeld gebaseerd op bitcoin en bitmoney. Bitreserve onderkent de enorme revolutionaire kracht van Bitcoin voor het opzetten van een rechtvaardig, supersnel en super goedkoop betalingssysteem voor het verrichten van transacties in vele verschillende valuta's en edelmetalen.Het probleem van Bitcoin volgens Bitreserve is dat de bitcoinprijs niet stabiel is en te veel op en neer beweegt. Je kunt natuurlijk speculeren op een lange termijn op een hogere prijs, maar het probleem doet zich voor op korte termijn. Je kunt binnen een dag al verlies lijden of een winst opstrijken. Bitreserve gaat er van uit dat op den duur de prijs zal stabiliseren wanneer de markt en het gebruik van Bitcoin volwassen is geworden.

bitreserve bitgold
Om dit probleem op te lossen heeft Bitreserve het concept van Bitmoney geïntroduceerd. Alle gebruikers van Bitreserve kunnen hun bitcoins in zeer veel verschillende valuta's omzetten. Het is mogelijk om onmiddelijk jouw Bitcoins vast te houden als US Dollars, Hong Kong Dollars, Renminbi's en natuurlijk Euro's. Deze worden op aparte wallets c.q. cards gezet in jouw persoonlijke Bitreserve handelsomgeving. Deze valuta's fungeren als een hedge voor de prijschommelingen van Bitcoin. Ze worden centraal door Bitreserve aangekocht bij banken en in 100 % reserve gehouden voor haar gebruikers. Alle valuta reserves worden teruggerekend als bitgeld naar haar rekeninghouders. Het is een digitale representatie van het bedrag dat Bitreserve voor jouw in reserve heeft. Je kunt met deze Euro's genomineerd in bitgeld op het betalingsplatform onmiddelijk en globaal gratis betalingen verrichten. Bijvoorbeeld, wanneer jij iemand in Thailand in Euro's wilt betalen is dat onmiddelijk en gratis mogelijk! Dit dankzij deze innovatie van bitmoney. In feite vindt er geen transactie plaats via banken, de euro's op de bankrekening van Bitreserve blijven onveranderd en veranderen eigenlijk alleen van eigenaar binnen het betalingsplatform van Bitreserve. Het is in die zin in veel goedkoper alternatief voor Paypal. Wanneer jij in bitcoins wilt betalen gaat dat natuurlijk ook, je zet de betreffende euro's ommiddelijk om naar jouw bitcoin wallet / card en betaalt vervolgens met bitcoins. Zie hieronder een screenshot:

bitreserve review


Voor de duidelijkheid, bitmoney is geen derivaat zoals een CFD, maar een digitale representatie van de daadwerkelijke waarde en de tegoeden die door Bitreserve centraal worden aangehouden op haar bankrekeningen. Door dit systeem kunnen haar gebruikers en kaart houders onmiddelijk voor zeer lage commissies bitcoins omzetten naar US Dollars of Euro’s. Bovendien is het mogelijk om echte kluis-edelmetalen te kopen. Je kunt jouw bitcoins onmiddelijk omzetten naar goud, zilver, platina of palladium. Je kunt je bij wijze van spreken op een goudstandaard zetten! Bitreserve benoemt dit niet  als bitmoney maar als bitgold, bitsilver en bitplatina.
Op deze manier zal Bitreserve een bijzonder alternatief kunnen aanbieden dan Bitgold. Bitreserve is zeer divers, een zeer bijzondere financiële dienstverlener en innovatieve bitcoin 2.0 onderneming die ons globale betalingssysteem behoorlijk kan veranderen. Iedereen waar dan ook kan gebruik maken van Bitreserve en je hebt er geen bankrekening noch bank voor nodig! Alleen maar bitcoins. Er zijn miljoenen mensen zonder een bank, maar wel met een mobiele telefoon waarmee ze bitcoins kunnen kopen en deze vervolgens op Bitreserve kunnen zetten om er globale betalingen mee te verrichten in welke valuta dan ook! Gratis en onmiddelijk kan iemand in Bangladesh in euro's iemand in Nederland betalen! Iedereen heeft in feite een multi-currency account tot zijn beschikking dankzij de intergratie van twee concepten en technologieën Bitcoin en Bitmoney! Welkom in een nieuwe wereld van financiele mogellijkheden.

Wil je met jouw Bitreserve cards betalen bij de slager om de hoek?

Bitreserve bitcoin debit card combinatie
Als je slager bitcoins accepteert is dit geen probleem, maar wanneer dit niet het geval is kun je gebruik maken van een bitcoin debit card van een derde partij zoals SpectroCoin. SpectroCoin is een bitcoinbeurs waar je met Ideal bitcoins kunt kopen. Vervolgens kun je deze weer doorsturen en verspreiden over jouw Bitreserve cards. Vervolgens wanneer je bij de slager wilt betalen, stuur je een aantal bitcoins door naar jouw SpectroCoin Bitcoin prepaid creditcard voor euro betalingen via het Visa netwerk. SpectroCoin is niet alleen een bitcoinbeurs maar biedt ook de mogelijkheid om een Bitcoin debit card of prepaid creditcard te bestellen. Deze kun je combineren met jouw Bitreserve cards! Zo kun je met jouw goud op jouw Bitreserve Gold Card dankzij SpectroCoin bij de slager om de hoek in euros betalen! 


Bronnen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten