BITGELD

vrijdag 5 juni 2015

GOUD KOPEN MET BITCOINS

Hoe kan ik goud kopen met bitcoins?

We leven in bijzondere tijden van nieuwe financiële mogelijkheden die voorheen alleen de luxe waren van de rijke elite: het kopen van goud. De rijke elite heeft altijd een deel van haar vermogen vastgelegd in goudbaren of bijzondere gouden munten. Alleen als je rijk was kon je goedkoop en fatsoenlijk goud kopen. Daarnaast was het ook nog eens duur om goud in een kluis te bewaren.

goedkoop goud kopen met bitcoins
Dankzij de revolutie van het internet en de ingrijpende veranderingen en innovaties die plaatsvinden in de financiële dienstverlening op het gebied van cryptocurrencies en peer-to-peer transacties is het tegenwoordig voor iedereen mogelijk om goedkoop goud te kopen met bitcoins, altcoins en natuurlijk fiat geld, zonder dat je grote bedragen hoeft te betalen of veel geld moet uitgeven aan opslag en verzekering. Beleggen in goud is nog nooit zo makkelijk en verstandig geweest als nu!

Bij wie kan ik het beste goud kopen met bitcoins?

Als je goud koopt met bitcoins via dienstverleners als BitGold, BitReserve of Vaultoro kun je dit al doen met miligrammen! Laten we even de sterke punten van elke dienstverlener even snel opnoemen.
  • De opslag en verzekering van het goud bij BitGold is geheel gratis en je kunt jouw kluis-goud op vele verschillende locaties over de wereld laten oplsaan. 

  • Bij Vaultoro kun je niet alleen goud kopen met bitcoins, maar je kunt je goud ook weer verkopen voor allerlei mogelijke altcoins! Natuurlijk, je kunt met alle mogelijke altcoins ook weer goud kopen. 

  • Bij BitReserve kun je met jouw bitcoins niet alleen goud kopen, je kunt ook met bitcoins palladium, platinum en zilver kopenGoedkoop goud kopen met bitcoins en altcoins is dankzij deze drie innovatieve bedrijven kinderspel geworden en kan iedereen doen in super kleine bedragen. De tijden dat goud iets voor de rijken was, is nu definitief voorbij.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten