BITGELD

vrijdag 26 juni 2015

OPTIE24 BETROUWBAAR

Is Optie24 betrouwbaar?

De vraag of Optie24 betrouwbaar is, heb ik al vaker gehad. Dit artikel zal hier een antwoord op geven.

In de eerste plaats, de binaire optie dienstverlening van Optie24 is gebaseerd op de al lange vergaande digitalisering van ons ons financiële systeem. Geld is vooral nu digitaal en cash geld wordt minder en minder gebruikt. Er wordt zelfs gesproken over het tot standbrengen van een cashloze samenleving.

Een gelijkaardige ontwikkeling is gaande op het gebied van financiële instrumenten zoals traditionele CFD's waarbij de verdere digitalisering van het beurswezen ook de introductie van nieuwe meta-financiële instrumenten heeft geleid: binaire opties. Binaire opties zijn een bepaalde variant van derivaten en kunnen worden beschouwd als een vereenvoudigde gedigitaliseerde variant van een CFD. Deze producten stellen beleggers in staat om te speculeren op prijs ontwikkelingen van assets zonder deze zelf in bezit te hebben. Een binaire optie op goud is zeg maar een afgeleide digitale representatie van een claim op goud zonder dat je het goud hoeft te kopen of te bezitten om het weer te verkopen. Derivaten zijn geen assets alleen maar digitale claims waarbij vaak ook een hefboom mechanisme kunt inzetten.  
optie24 betrouwbaarHet zijn super flexibele digitale instrumenten om snel en makkelijk veel geld te verdienen en te verliezen zonder ooit ook maar de assets waarmee je speculeert in bezit te hebben. De vraag of Optie24 betrouwbaar is, moet je eerst bekijken uit het oopgunt of binaire opties betrouwbaar zijn. Weet jij wat binaire opties zijn? Eerst zul je moeten vaststellen of het handelen in binaire opties echt wel iets voor je is. Hier kun je een goede handleiding vinden: Handelen met Binaire Opties - een handleiding.

optie24 recensie betrouwbaar
In de tweede plaats, als je nu weet dat het handelen in binaire opties iets voor je is, kunnen we verder kijken of Optie24 betrouwbaar is. Om het maar even kort te houden. Ja, Optie24 is een betrouwbaar Nederlands bedrijf goedgekeurd door de Nederlandse Autoriteit van Financiële Markten. Het verkrijgen van een vergunning hier, is zeker niet makkelijk en een teken van kwaliteit. Bovendien Nederlanders worden in het Nederlands ondersteund en de gehele dienstverlening is super transparant opgezet geworden zonder adders onder gras of gekke verborgen kosten. Nee, Optie24 is een uitstekend handelsplatform voor het speculeren met binaire opties op de beurzen, grondstoffen en andere activa van keuze, zoals het aandeel Microsoft. Wat denk jij zal het aandeel van Microsoft de komende 24 uur stijgen of dalen?

optie24 review
Kijk bij een binaire optie voorspel je of de koers van jouw keuze na afloop hoger of lager zal zijn dan bij het afsluiten. Er zijn dus maar 3 uitkomsten: goed, fout of gelijk (bij gelijke begin- en eindkoersen). Als je denkt dat de koers lager zal zijn kies je voor een PUT optie. Als je denkt dat de koers hoger zal zijn kies je voor een CALL optie. Met Optie24 kun je dit super eenvoudig doen en wel een rendement van 90% behalen wanneer je gelijk hebt! Nogmaals, Optie24 is betrouwbaar. Voor meer informatie:

Is er een goed alternatief voor Optie24?

AnyOption is ook een betrouwbare makelaar voor het handelen met binaire opties. De handelsomgeving werkt ook uitstekend en het bedrijf werkt transparant. Het is een klassieke aanbieder van binaire opties en geniet een uitstekende internationale reputatie. Voor meer informatie:

Ten slotte, wil ik nog even opmerken dat Optie24 een andere makelaar is dan 24Option. 24Option is niet in het Nederlands beschikbaar, maar is als binaire optie makelaar zeer bekend in het buitenland. 24Option heeft een breder aanbod aan activa dan de Nederlandse Optie24. Voor meer informatie: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten