BITGELD

woensdag 3 juni 2015

OPTIONBIT

Wat is OptionBit?


Optionbit heeft niks met digitaal geld te maken, maar wel met de digitalisering van de financiële markten. De digitalisering van Wall Street heeft het mogelijk gemaakt om nieuwe financiële instrumenten te ontwikkelen om te kunnen handelen op de beurs. Deze instrumenten kunnen worden gekocht met behulp van allerlei beursmakelaars en investeringsbanken via zogenaamde handelsrekeningen of brokerage accounts.

optionbit
OptionBit is een makelaar in binaire opties. Dit is een financiëel instrument om makkelijker en zeer snel op prijsbewegingen van allerlei mogelijke activa te kunnen speculeren zonder dat je ze hoeft te kopen. Het zijn speciale digitale derivaten en worden gemakshalve alles of niets opties genoemd. Wanneer je een binaire optie koopt, loop je het risico om je hele inzet in één keer te verliezen of in één keer met deze inzet een enorm rendement te verdienen. De rendementen lopen vaak op tot over 80 % en de looptermijnen kunnen super kort zijn. OptionBit heeft een handelsomgeving ontwikkeld om gemakkelijk met binaire opties te kunnen handelen. Het handelen in binaire opties is kindeenvoudig en daardoor ook zeer gevaarlijk als je niet weet waar je aan begint!

Ik raad je aan om de volgende handleiding te lezen: handleiding binaire opties. Trouwens OptionBit is een van de vele makelaars waar je een handelsrekening kunt openen. Persoonlijk zou ik alleen kiezen voor makelaars met een AMF-vergunning. In Nederland is dat er maar één! Dit is Optie24. Voor meer informatie: Optie24.

Bronnen:

1 opmerking:

  1. How successful is binary boom?
    Today, coming back to the key agenda, let us give attention to the software binary increase. Binary Options This software is free then one can download it from your selected site. It is most beneficial to download binary increase from safe sites as it rules out the chance for downloading a virus stuffed file.

    BeantwoordenVerwijderen