BITGELD

dinsdag 7 juli 2015

ANYOPTION BETROUWBAAR

Is Anyoption betrouwbaar?

De vraag of Anyoption betrouwbaar is, hangt samen met twee factoren die te maken hebben met de handel in binaire opties.

is anyoption betrouwbaar
Het handelen in binaire opties is zeer risicovol. Binaire opties worden ook wel alles of niets opties genoemd. Bij bijna alle makelaars waar je kunt handelen met binaire opties, kun je de volledige inzet verliezen wanneer je het mis hebt. Binaire opties zijn heel gemakkelijk om te kopen en te verkopen om te speculeren op korte termijn prijstrends. Bijvoorbeeld, je kunt speculeren op de prijs van de Euro of de Europese beurzen. Hoe denk je dat de Griekse crisis de Europese munt en de beurzen op korte termijn zal beïnvloeden? Hier kun je met binaire opties super eenvoudig en snel op speculeren. Je kunt flink veel geld winnen, je kunt al binnen 60 seconden een rendement van 80 % behalen over je inzet.... maar je kunt deze ook verliezen.

anyoption
Dit verlies kan er toe leiden dat handelaren een zondeboek op zoeken. De meest voor de hand liggende zondebok is de makelaar zelf. Dit is niet terecht voor Anyoption. Anyoption is de enige makelaar die een percentage van je verlies terugstort op je handelsrekening. Dit is een mooie pleister op de wond en zorgt er ook voor dat handelaren niet al hun hoop verliezen bij een mislukte deal. Daarom, het is van belang om te weten wat je doet en wat binaire opties inhouden. Anyoption helpt haar handelaren met trainingen en social trading module om makkelijker alles te leren over het handelen in binaire opties van de beste traders! Social trading is een unieke feature van Anyoption die juist haar handelaren helpt om meer geld te verdienen en van elkaar te leren! 

Een andere factor is dat doordat binaire opties zo populair zijn, er vele nieuwe makelaars op de markt komen met slechte voorwaarden en klantenondersteuning. Deze onervaren of niet serieuze makelaren kunnen het goed verpesten. Het is van belang dat je kiest voor een ervaren makelaar met een lange geschiedenis en goede reputatie. Het beste is dat deze ook goedgekeurd is door de Nederlandse Autoriteit op Financiële Markten (AFM). AnyOption is een van de eerste makelaren en heeft een gevestigde reputatie en is goedgekeurd door de AFM. Alleen Optie24 kan zich meten met de reputatie en klasse van Anyoption.

Conclusie over of Anyoption betrouwbaar is:

anyoption betrouwbaar ervaringen
Dus, weet waar je aan begint en denk goed na voordat je een handelsrekening opent. Het handelen met opties, binaire opties of CFD's is gewoon risicovol. Je moet alleen zoveel geld inzetten dat je kunt veroorloven om te verliezen. AnyOption is betrouwbaar, maar de eerder besproken problematiek zorgt er voor dat mensen twijfelen en zich afvragen of Anyoption echt wel betrouwbaar is. Ben je er zeker van dat je wilt handelen met binaire opties? Open dan een handelsrekening bij Anyoption. Voor meer informatie:
De twijfelaar vergelijkt vervolgens deze makelaar met Optie24. Voor meer informatie:

Bronnen:
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten