maandag 2 januari 2017

BITCOINS BEVEILIGEN

Hoe kan ik mijn Bitcoins beveiligen?

De beveiliging van je bitcoins moet een top prioriteit zijn voor iedereen die daadwerklijk veel geld belegt in bitcoins en handelt met bitcoins. Hier volgt een mini-handleiding die je kunt gebruiken om er voor te zorgen dat je bitcoins veilig staan.


  • De beste Bitcoin wallet voor het beveiligen van je bitcoins!


bitcoins beveiligen
Welke Bitcoin wallet gebruik je? Je zult eerst moeten bepalen welke Bitcoin wallet het beste is voor het bewaren van jouw bitcoins en beschikt over de beste features voor het beveiligen van je bitcoins. Ik kan iedereen een malware & hacker proof hardware bitcoin wallet aanbevelen van vooral Ledger, Keepkey en Trezor. Je gebruikt deze hardware wallets voor het beveiligd opslaan van je privé sleutel en het tekenen van alle transacties. Je kunt deze hardware wallets ook gebruiken in combinatie met o.a. de Mycelium Bitcoin wallet app voor je smartphone.

beveiliging bitcoins
Wanneer je geen geld wilt investeren in een Bitcoin wallet en alleen gebruik wilt maken van een gratis Bitcoin wallet voor het beveiligen van je bitcoins, dan kun je het beste een gebruiken die gebouwd is op basis van een Bitgo wallet en tevens kan worden verbonden met een betaalkaart. Ik zou in dat geval de CryptoPay wallet gebruiken voor het beveiligen van je bitcoins. Een andere optie is om te kijken naar de SpectroCoin Wallet of de E-Coin Bitcoin Wallet.Vervolgens, selecteer een super sterke password en activeer een tweede factor authentificatie optie binnen jouw Bitcoin portemonnee.

Op deze manier kun je bitcoins beveiligen. Wanneer je gebruik maakt van een online Bitcoin wallet en geen hardware wallet gebruikt, dan zul je zeker moeten kijken naar een goede malware scanner. Bovendien, het is geen dom idee om te overwegen om anoniem te surfen wanneer je gaat handelen met bitcoins of met bitcoins wilt betalen. Dit kun je doen door gebruik te maken van een goede VPN dienst. Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels:






Geen opmerkingen:

Een reactie posten