BITGELD

maandag 12 oktober 2015

BITSHARES KOPEN

Waarom zou ik Bitshares kopen?


Het kopen van Bitshares kan een uitstekende investering zijn voor een klein gedeelte van je spaarvermogen. Bitshares representeert niet alleen maar een nieuwe cryptocurrency, het is veel meer dan dat. In feite is Bitshares 2.0 een nieuw decentraal, peer to peer financieel en monetair systeem voor het uitwisselen van goederen, activa, financiële instrumenten en diensten zonder de tussenkomst van derde 'vertrouwde' partijen zoals banken en notarissen.

bitshares
Door het kopen van Bitshares wordt je in feite een deel van dit nieuwe en vrije financieel globale netwerk en kun je Bitshares zelf weer gebruiken als een transportmiddel voor het uitwisselen van diensten en waarden. Bitshares zelf hoef je niet als referentiepunt te nemen voor het vasthouden van de koopkracht van je vermogen. Wanneer je liever in euros wilt betalen en deze valuta als referentiepunt voor al jouw transacties wilt behouden, is dit mogelijk met Bitshares. Je kunt dit doen door deze vast te pinnen aan de waarde van de Euro. Dit wordt ook wel een currency peg genoemd. Deze currency pegs zijn met Bitshares voor elke digitale valuta of activa mogelijk. Je kunt een peg aangaan met de US Dollar of waarom niet met goud of palladium. Deze currency en market pegs kun je herkennen aan de term BIT. Je kunt jouw Bitshares onmiddelijk omzetten in BITusd of BITgold, BITeuro of BITpalladium of BIToil. In deze zin kun je Bitshares beter begrijpen als de ultieme vorm voor het scheppen van crypto equity dan het alleen te zien als een cryptocurrency.

bitshares
Bitshares kunnen virtuele BitAssets representeren van welke soort en aard dan ook die gelijk zijn aan de waarde van de echte fysieke assets in de wereld. In dit opzicht wordt Bitshares ook wel aangeduid als crypto equity in plaats van cryptocurrency. Dit concept is zeer bijzonder aangezien het onder andere ook prijs stabiele crypto valuta's mogelijk maakt. In die zin is Bitshares een beetje vergelijkbaar met BitReserve. Het verschil is alleen dat BitReserve op dit moment alleen met een andere cryptocurrency werkt, Bitcoin.

btc versus bitshares
Bitcoin als crypto equity is in feite niet zo geschikt voor het snel handelen in online assets, financiële instrumenten, zoals opties en schuldinstrumenten zoals staatsobligaties. Dit komt doordat Bitcoin te langzaam is om snelle financiële transacties te voltrekken. Het kan soms wel een uur duren voordat een transactie volledig is goedgekeurd en bevestigd is geworden door het hele netwerk. Bitshares doet dit binnen secondes en werkt met een kracht en capaciteit vergelijkbaar met die van de NASDAQ. Dit maakt Bitshares tot een uitstekende decentrale, en vrije P2P trading platform in alle mogelijke assets, waaronder aandelen, obligaties en grondstoffen. Bitshares is daarom vergelijkbaar met de werking van een vrije, decentrale beurs voor alle mogelijke instrumenten. Bitshares is in die zin vreselijk disruptief voor de werking van traditionele investeringsbanken en aanverwante beurzen.

bitshares crypto equity
Het handelsplatform en portemonnee om gebruik te kunnen maken van bitshares en de decentrale asset exchange en bond market heet OpenLedger. Deze is recentelijk ontwikkeld in samenwerking met de crypto currency exchange CCEDK. De naam verwijst eigenlijk naar wat de onderliggende structuur is van de Bitshares: een decentraal p2p netwerk dat werkt als een transparant grootboek (ledger) voor alle transacties binnen dit netwerk. Met behulp van OpenLedger kun je zelf transacties uitvoeren met Bitshares die allemaal worden vastgelegd in het transparante, decentrale kassaboek van Bitshares waar niemand, nooit mee kan knoeien.

Voor meer informatie over deze revolutionaire fintech innovatie, internet technologie en cryptocurrency:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten