BITGELD

dinsdag 10 november 2015

OPTION+

Wat is Option+ voor een handelsinstrument?

Option+ is een flexibele manier waarop je binaire opties kunt verhandelen. Precies, Option+ heeft alleen betrekking op binaire opties en de manier waarop je deze kunt verhandelen.

Wat is Option+
Normaal ligt de expiratietijd of looptijd vast wanneer je een call of put optie koopt. Je kunt niks doen wanneer het mis dreigt te gaan of juist heel goed gaat en je bang bent dat de koers weer naar beneden gaat. Deze vaste expiratietijd is voor vele beleggers een probleem. Wanneer het echt mis gaat wil je het liefst zo veel mogelijk van je inzet proberen te redden. Wanneer het goed gaat wil je meteen je winst pakken.  Om deze beleggers te ondersteunen heeft AnyOption Option+ toegevoegd als een manier om met binaire opties te handelen. Je kunt deze terugvinden in de handelsomgeving van Anyoption. Het voordeel van deze vorm van handelen is dat je op ieder moment opties aan Anyoption weer kan verkopen die zijn gekocht, zonder te hoeven wachten op de officiële expiratietijd. Je kunt dit doen door de knop "Prijs opvragen" in te drukken naast de gewenste optie.

option+ anyoption
AnyOption is één van de marktleiders op het gebied van het aanbieden van binaire opties en verschillende handelsvarianten die een belegger kan inzetten om zo veel mogelijk geld te winnen en verliezen te minimaliseren. Het is een extra gereedschap voor het toepassen van een effectieve binaire opties strategie. Naast Option+ heeft Anyoption ook One Touch Opties gelanceerd in haar handelsomgeving. Trouwens, de Option+ variant is uniek voor de handelsomgeving van Anyoption. Geld verdienen met binaire opties is mogelijk wanneer je deze handelsgereedschappen met verstand gebruikt met een bepaalde strategie. Als je dit niet doet, dan ben je in feite bezig met een leuke vorm van online gokken. Zeker, het is spannend, maar uiteindelijk niet goed voor je beurs.

Voor meer informatie:
 Gerelateerde artikels:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten