BITGELD

maandag 27 juli 2015

ECOIN DEBIT CARD

Wat is de e-Coin debit card?


Dit is een review over de e-Coin debit card die bekend staat onder de naam e-Card. De e-Coin debit card is een combinatie van een online bitcoin wallet met een bitcoin debit card waarmee je onmiddelijk jouw bitcoins kunt uitgeven via het VISA-betalingsnetwerk in euro's.

ecoin debit card
Dit is zeer uniek. Het onmiddelijk laden van een debit card is bij andere bitcoin debit card leveranciers zoals ANX of Xapo niet mogelijk. Bovendien worden deze bitcoin debit cards alleen in US Dollars omgerekend. Dit is een probleem aangezien je als gebruiker van deze kaart, in bijvoorbeeld Nederland, moet betalen voor de conversiekosten. Inderdaad, er zit een conversion fee tussen voor het omzetten van Euro's naar US Dollars! Deze kunnen oplopen tot 4 %! De e-Coin debit card heeft dit probleem niet en dit maakt de e-Coin debit card ofwel de e-Coin e-Card tot een unieke en goedkope bitcoin betaalkaart.

Wat is er meer bijzonder aan de e-Coin e-Card?

Het bestellen van deze kaart is goedkoop. Je betaalt maar 17 USD voor het verkrijgen van de kaart en het levereren van deze bitcoin betaalkaart naar jouw thuisadres. Dit komt doordat e-Coin in Londen is gevestigd en de kaarten laat ontwikkelen en uitgeven door een bedrijf in Gibraltar. Dit heeft een ander zeer positieve gevolg: wanneer je jouw bitcoin wallet verifiëert met een kopie van jouw paspoort, dan kun je per dag 2000 euro opnemen en je kaart opladen zonder limieten. Voorbij zijn de dagen van kapitaal beperkingen opgelegd door overheden en banken.  

Ten slotte, deze ijzersterke combinatie van bitcoin wallet met bitcoin debit card is superveilig opgezet geworden in samenwerking met BitGo en diens verzekering. Je kunt jouw bitcoin wallet heerlijk vergrendelen met 2-factor & multi-sig authentificatie mechanismen. Daarnaast is al jouw geld verzekerd opgeslagen. Veiligheid is de prioriteit bij e-Coin.

Waar kan ik de e-Coin Bitcoin debit card voor euro betalingen bestellen?

ecoin
Als je op deze e-Coin link klikt, kom je terecht op de homepage van e-Coin en krijg je ook nog eens 25 % korting op jouw bestelling!  

Hoe kan ik het beste de e-Coin e-Card gebruiken?

Je koopt bitcoins met ideal via Clevercoin. Vanuit Clevercoin stort je de bitcoins die je wilt spenderen met jouw e-Card bitcoin debit card. Bitcoins die je wilt sparen kun je het beste bewaren op de Ledger Nano hardware wallet. Wil je jouw bitcoins diversificiëren in andere valuta en edelmetalen? Maak dan een bitcoin wallet aan bij Bitreserve.

Wat is een goede concurrent van e-Coin?

Wil je een andere bitcoin debitcard optie bekijken, dan kun je het beste de complete bitcoin betaaloplossing van SpectroCoin eens bekijken. De SpectroCoin debit card is een uitstekend alternatief.

Voor meer informatie:
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten