BITGELD

donderdag 16 juli 2015

SUMUP REVIEW

Waarom zou ik SumUp gebruiken?

Goede fintech initiatieven zoals SumUp maken gebruik van nieuwe trends en nieuwe mogelijkheden en bieden op basis daarvan slimme en gemakkelijke te gebruiken betaaloplossingen aan. SumUp hoort in deze categorie van initiatieven. Bekijk maar eens hoe makkelijk het is:

 Iets voor jouw bedrijfje?

sumup review
SumUp zag snel dat kleine bedrijven vast zitten aan dure bankcontracten voor het kunnen gebruiken van traditionele mobiele pinautomaten en computergestuurde kasregisters. Door het ontwikkelen van een slimme mobiele betalingssysteem kunnen detailhandelaars en ondernemers met hun eigen mobiele smartphones en tablets een volwaardig point of sale systeem worden. Beter nog, een mobiele point of sale (mPOS), waar je voor een fractie van de kosten zonder contracten je eigen smartphone en tablet kunt omtoveren tot een mobiel computergestuurd kasregister. Deze innovatie fintech dienst biedt SumUp aan. Het werkt ook nog eens super eenvoudig. Je installeert de app en synchroneert deze met jouw pin+card terminal en je kunt van start gaan... alle transacties worden overzichtelijk weergegeven in jouw online dashboard. Je kunt alle rapporten en transactie overzichten gemakkelijk exporteren naar excelformaat voor de boekhouder.

sumup bitcoin
SumUp hanteert niet alleen alle kaartbetalingen, maar ook bitcoin betalingen! Inderdaad, je kunt met SumUp bitcoin betalingen makkelijk hanteren dankzij een extra gratis app van BitPay die toevoegt aan jouw SumUp account. Op deze manier wordt het nog goedkoper voor jouw en jouw klant om transacties uit te voeren aangezien er bijna geen transactiekosten worden vererekend bij een bitcoin betaling. Dit is anders wanneer er betaald wordt met een kaart, dan worden er minimaal 1,5% in transactiekosten vererekend. Dit zijn dan wel de enigste kosten per transactie. Je bent verder volledig vrij en niet gebonden aan SumUp. Ik hoop dat SumUp in de toekomst Coinpayments zal toevoegen als een applicatie. Hiermee kan SumUp echt revolutionair worden. SumUp zou hierdoor betalingen in meer dan 50 verschillende cryptocurrencies kunnen ondersteunen! In ieder geval, het feit dat ze Bitcoin al ondersteunen is zeer bijzonder en uniek. Wil je meer weten over Bitcons? Lees dan: wat zijn bitcoins?

Nou, ik denk dat dit een aantal belangrijke argumenten zijn waarom je SumUp zonder problemen kunt gebruiken. Bezoek hier de website van SumUp

Is SumUp betrouwbaar?

Natuurlijk, er worden altijd vragen gesteld over de betrouwbaarheid van een dergelijke dienstverlening. SumUp is, door de Financial Conduct Authority (licentie nummer: 587718), erkend als betaalinstelling en is Europay, Mastercard en Visa (EMV) en PCI-DSS gecertificeerd, wat beduidt dat alle betalingen worden verwerkt in overeenstemming met de hoogste veiligheidsstandaarden. PIN+ is de meest veilige methode van kaartbetalingen en heeft volledige certificering ontvangen van verschillende regelgevende instanties, waaronder:

    PCI PTS V3.0 Certified, SRED
    EMV Level 1 & Level 2 certificates
    MasterCard TQM
    MasterCard TIP, Visa ADVT certified
    Visa Ready certified

SumUp is wereldwijd, de technologische marktleider op mPOS gebied. Het is het enige bedrijf met zelfontworpen en gecertificeerde hardware, anti-fraude en operationele systemen, evenals een eigen en gecertificeerde payment gateway. SumUp wordt ondersteund door American Express, Groupon, BBVA Ventures en andere befaamde venture capital investors.

Hieruit volgt duidelijk dat SumUp een betrouwbare en veilige mpos dienst heeft gebouwd. Waarom bekijk je het eens niet zelf: bezoek hier de website van SumUp.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten