BITGELD

zondag 12 juli 2015

ETORO REVIEW

Waarom zou ik kiezen voor eToro?

eToro is een sociaal investeringsnetwerk. Je kunt het vergelijken met een variant van Facebook voor het handelen op de beurs waarbij je direct in contact kunt komen met de beste beurs handelaren. Je kunt vervolgens precies zien wat ze doen en hun trades direkt overnemen met een klik op de muis.

etoro review
eToro is een zeer innovatief fintech bedrijf voor de ontwikkeling van een handelsomgeving en social media platform voor het uitwisselen van gedachten, strategiƫen en het maken van investeringsbeslissingen op de beurs. Concepten als wisdom of the crowds en social trading worden prachtig toegepast in een zeer eenvoudig te gebruiken handelsomgeving om zelf met behulp van anderen veel geld te kunnen verdienen op de beurs. Deze innovatieve handelsomgeving wordt OpenBook genoemd.

With Open Book you get live trading feeds of everyone’s activity, performance analysis and trading patterns of your own and other’s performances, and more social interaction features that can help you engage with other users.

eToro voor het handelen ins samenspraak met anderen in CFD's

Je kunt met behulp van het financiƫle instrument CFD's (contracts for difference) zeer eenvoudig investeren in allerlei activa zoals Forex paren, grondstoffen, aandelen en beurs indexen. eToro voorziet in uitgebreide Academy met trainingsmateriaal en video's om alle termen onder de knie te krijgen en snel aan de slag te kunnen met het handelen in CFD's met behulp van anderen die al beter kennen. Met eToro kun je niet handelen in binaire opties, de meest vergelijkbare makelaar voor binaire opties zijn Anyoption en Optie24 aangezien die ook een social trading module hebben ingebouwd.

eToro heeft al vele verschillende prijzen gewonnen voor haar innovatieve dienstverlening die het mogelijk maakt voor iedereen om veel geld te verdienen op de beurs...of natuurlijk te verliezen.... het handelen in CFD's is natuurlijk zeer risicovol. Je kunt ook jouw geld verdienen. Daarom is het belangrijk om alle trainingen van eToro te volgen en goed te kijken hoe de beste handelaren te werk gaan. Het bijzonder is dat dit nu echt mogelijk was. Voorheen stond je er echt alleen voor en liep je veel meer risico om al je geld te verliezen. Dankzij eToro is het mogelijk om betere beslissingen te nemen en sneller veel te leren van de beste traders op het OpenBook eToro platform.Daarom, wil je handelen op de beurs met CFD's? Maak dan gebruik van de dienstverlening van eToro! Voor meer informatie: eToro Review.Geen opmerkingen:

Een reactie posten