BITGELD

donderdag 20 augustus 2015

COINJAR

Wat is er bijzonder met CoinJar?

CoinJar is een zeer interessante bitcoinbeurs in Australië. Coinjar combineert een aantal zaken die ik zeer belangrijk vind uit het oogpunt van gebruiksgemak en de verspreiding van Bitcoin als een transactiemiddel en betaalmiddel.

coinjar
Bij CoinJar kun je niet alleen bitcoins kopen, maar ook meteen omzetten naar andere valuta's om aan de prijsvolitaliteit van bitcoin te ontspannen. Dit worden hegded accounts genoemd. Daarnaast beschikt de CoinJar bitcoin wallet over een mooie bitcoin prepaid creditcard waarmee je overal kunt betalen. Dit is de CoinJar Swipe Card. Helaas is deze bitcoin pinpas nog niet beschikbaar voor Europa. Wil je beschikken over een goede bitcoin pinpas en prepaid creditcard dan kom je goed terecht met de e-Coin bitcoin Visa debetkaart. Hieronder zie je hoe mooi CoinJar werkt:CoinJar versus BitReserve

bitreserve versus coinjar
CoinJar is eigenlijk te vergelijken met BitReserve in een meer vereenvoudigde maar wel al meer afgeronde vorm. BitReserve beschikt over vele verschillende hedged accounts die cards worden genoemd. Het jammere van BitReserve is dat je hier geen bitcoins kunt kopen en dat er nog geen daadwerkelijke debit cards beschikbaar zijn. Maar goed, CoinJar is een vereenvoudigde variant van Bitreserve, die veel innovatiever is op het gebied van het introduceren van digitale assets en innovaties waaronder: BitPlatinum en BitSilver.

Ik hoop dat Bitreserve deze diensten later zal includeren. Als je in Australië woont, dan heb je inderdaad de beschikking over een prachtige zeer gemakkelijke alles-in-één oplossing voor het handelen in bitcoin, het betalen met bitcoin en het afdekken van bitcoin in andere valuta's.

Gerelateerde artikels:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten