maandag 24 augustus 2015

SPECTROCOIN DEBIT CARD

SpectroCoin debit card review

De SpectroCoin debit card is een prachtige bitcoin pinpas waarmee je via het Visa netwerk heerlijk in euros kunt betalen.  
SpectroCoin bitcoin prepaid Visa creditcard EUR
In feite is het een Visa prepaid creditcard die je met bitcoins kunt opladen. De bitcoins worden onmiddelijk omgezet in euros. Je kunt vervolgens in elke winkel die Visa accepteert betalen. Dankzij de SpectroCoin debit card kan iedereen nu met bitcoins overal betalen in euro. Dit is een belangrijk gegeven, want veel bitcoin pinpassen zijn alleen in US Dollars op te laden en dan heb je een probleem. Je zult dan dure valuta omzetkosten moeten betalen. Dit is juist wat we willen vermijden! Danzkij de SpectroCoin Visa prepaid creditcard voor euro betalingen met bitcoin heb je hier geen last meer van.   

Wat is nog meer bijzonder met de SpectroCoin debit card. 

SpectroCoin Recensie
De bitcoin wallet bestaat uit verschillende modules en is gekoppeld met een bitcoinbeurs. Je kunt direct met Ideal bitcoins kopen bij SpectroCoin. Dit betekent dat het niet nodig is om meerdere portemonnees aan te maken. De meeste bitcoin wallets zijn niet gekoppeld aan een bitcoinbeurs, zoals de e-Coin debit card. Je zult eerst je bitcoins moeten kopen bij een andere partij zoals CleverCoin en vervolgens deze weer moeten doorsturen naar een andere bitcoin wallet met bitcoin pinpas. Dat is nu niet meer nodig. SpectroCoin maakt het mogelijk om direct bitcoins te kopen die je kunt laden op je bitcoin debit card. 

Wat zijn andere zeer goede punten met de SpectroCoin debit card?

Je kunt meerdere virtuele bitcoin debit cards aanmaken! Dit is ook een uniek punt en zeer bijzonder. Daarnaast bevat het een merchant account. Je kunt SpectroCoin gebruiken voor het afhandelen van bitcoin betalingen van klanten. Inderdaad, SpectroCoin biedt een complete betaaloplossing aan voor het kopen, betalen en accepteren van bitcoin. De SpectroCoin bitcoin debit card is alleen maar 1 feature van een complete bitcoin betaaloplossing. 

Ten slotte, de SpectroCoin debit card is goedkoop en zeer eenvoudig om te bestellen. Je kunt je eigen bitcoin Visa betaalkaart al voor 7 euro krijgen! De jaarlijkse kosten bij actief gebruik bedragen 12 euro. Wanneer je geen geld op de kaart hebt staan en er niks mee doet, kost deze bitcoin debit card niks. Het is ook niet nodig om je eigen identiteit te bewijzen. Wat wil je nog meer!

SpectroCoin debit card review
Claim je eigen financiƫle vrijheid, open een gratis SpectroCoin portemonnee en bestel daar je SpectroCoin debit card:

Klik hier en open hier je eigen gratis SpectroCoin wallet met een Visa prepaid creditcard voor maar 7 euro!

Gerelateerde artikels:
Bronnen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten