BITGELD

woensdag 29 maart 2017

BITCOINS VERDIENEN

Hoe kan ik bitcoins verdienen?

Het makkelijkste zou zijn om bitcoins te verdienen door deze te delven. Helaas, deze optie is niet meer mogelijk. Bitcoins ontginnen met een serverpark, speciale chips en veel electriciteit is bijna net zo kapitaal intensief als het delven van goud!

Een slimm, maar risicovolle manier is om bitcoins te investeren in een spaarfonds of investment plan. Op deze manier kun je automatisch bitcoins verdienen over je inleg. Je pakt de hele tijd de rente op als inkomsten tot dat je de initiële inleg geheel in rente vergoedingen hebt terugverdiend. Dit is trouwens mogelijk wanneer je een dagelijkse rente krijgt van 3,6 % bij o.a. BitRUSH. Je investeert 1 Bitcoin en je houdt deze voor een maand vast en pakt de rente inkomsten op. Zo kun je makkelijk bitcoins verdienen. Let wel, deze vorm van speculeren is zeer risicovol. Je beschikt namelijk niet over garanties mocht de tent bankroet gaan. Dit wees voorzichtig. Voor meer informatie: BitRUSH.

Een andere manier om bitcoins te verdienen is om je werkgever te vragen om een gedeelte van je salaris uit te betalen in bitcoins. Een andere opties is om een persoonlijke site te starten waar je schrijft over bitcoins en producten zoals bitcoin wallets verkoopt. Bitcoin wallet providers geven een % commissie in bitcoin voor referrals. Het zelfde geldt voor Bitcoin exchanges.

Verkoop je bepaalde producten of diensten. Laat je uitbetalen in bitcoin. Zo kun je bitcoins verdienen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten