woensdag 29 maart 2017

ETHER COIN

Wat is een Ether coin en waar kan ik deze verkrijgen?

Een Ether coin is het cryptogeld van het Ethereum netwerk. Ether coins kun je onmiddelijk kopen met iDEAL bij BTCdirect. Je zult dan wel over een Ether wallet moeten beschikken.

ether coin
Let wel, de term Ether coin is een beetje ongelukkig, normaal wordt er gesproken over ETH, ethers of Ether tokens. Het zijn inderdaad unieke virtuele tokens die je kunt gebruiken voor het programmeren van slimme contracten met de programmeertaal Solidity. Je merkt het misschien al, een Ether coin is niet direct ontwikkelt om te dienen als een cryptocurrency, maar eerder als een vorm van crypto-equity. Binnen Ethereum kun je ook je eigen crypto-token en muntjes uitgeven! Dit zijn een vorm van Ether alt-coins! Concrete voorbeelden zijn de Augur REP's en de Basic Attention Tokens van de Brave browser en decentaal advertentieplaform!

Waarom zou ik Ether coins kopen?


Vele grote bedrijven (waaronder Microsoft) en banken (waaronder J.P. Morgan) hebben zich verzameld binnen de Ethereum Enterprise Alliance en gaan Ethereum gebruiken voor het bouwen en testen van allerlei decentrale applicaties en gedistribueerde blokketens waarvoor met Ether coins moet worden betaald! Vandaar dat vele cryptocurrency beleggers Ether coins opkopen als een vorm van een lange termijn belegging. Niettemin, Ethers kunnen ook als geld gebruik worden, de markt bepaalt uiteindelijk! Voor meer informatie:
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten